017. На границе двух стран жил Тим Лодер

Дмитрий Тиме
На границе двух стран жил Тим Лодер.
О порядке не слышал он сроду:
Он с котом танцевал,
Чай — в цилиндр наливал,
Раздражая собой два народа.


Оригинал:
 
There was an old man on the Border,
Who lived in the utmost disorder;
He danced with the cat,
And made tea in his hat,
Which vexed all the folks on the Border.

___________by Edward Lear. (1812-1888)
First publication date: 1872.