Unde esti iubire? moldova

Юрий Татамиров 2
04.07.10Autor Iurie Tatamirov
         UNDE ESTI IUBIRE?
Cind luna din cer isi revarsa lumina,
Si stelele-n ape mandru sclipesc
La geamul deschis,eu mai stau in tacere...
Cu gindul la tine...Ce faci?...Unde esti?

Te-astept sa-mi apai intr-un vis,intr-o taina...
Fecioara perduta in marea de crini.
De cand ai plecat,nu-mi gasesc pocainta
Si inima-mi bate in ritmuri pustii.

E lunga asteptarea si despartire-ai trista,
Singuratatea doare...tu nu stii cine esti.
Intoarcete pe-o clipa,iubirea mea ce-a mare...
Eu te astept zi de zi...Ce faci?,Unde esti?