Подряпанний диск - от все, що лишилось в д тебе..

Агония Блуд
Подряпанний диск - от і все, що лишилось від тебе.
Я знаю, ми більше ніколи не вип'ємо пива.
Не треба депресій. І вірші писати не треба.
І я вже не плачу, втрачати потрібно красиво.
Втікає по краплям вода із надбитої чашки,
І ти, ніби спогад, біжиш через стиснуті пальці..
Приносити темінь виявляється зовсім не важко.
Ти серце розбив безсловесній фарфоровій ляльці..