Птаха

Агония Блуд
Птаха у клітці сумує за волею,
Сльози стікають с очей.
Сумує вона за тими розмовами,
Що допомагали у темряві безсонних ночей.

Сумує за безжурними днями минулого,
Що живуть у згадках її.
В її очах - відсутність майбутнього..
Не залишає навіть вві сні.

Не має надії на краще життя,
Усі марні мрії вже давно пішли в небуття..