З Мсяця душа котяча! -3

Свирина Нинель Анатольевна 1
************************************

До   Землi   вони   лiтають
Ще  й  тому,  що  добре  знають,
Що  їх  Мiсяць  вже  не  годний
Для  життя  на  нiм. Природний
Вiдбувається  процесс
Вiдмирання..... Зовсiм  щез
Весь  життєвий  той  запас
На  Землi  що  є  у  нас !
Там  пiдтримує  життя  їх
РОзчину  єнергiя.....-- У  хворих
На  Землi  тут  є  подiбна......
Ось, вiд того, очевидно,
Що  коти  людей  “лiкують”.....
РОзчинну єнергiю  аккомулюють,
Забирають  поступово ;
Перетворюють  на  нову,
Що  для  їх  життя  придатна.
Кожна  кiшка  на  це  здатна !
Є  коти,  що  дуже  добрi...Злi--
Є   “агенти”  на  Землi !.....”
Ось  таку  незвичну  казку
Муркотiв  той  котик  Васку .
Поки  котик  муркотiв,
Надихнув  вiн  дiткам  снiв !
Сплять  i  бачуть  у  вi  снi
Дiтки  тi  казковi  сни !
Ось  i  ти, моя  дитино,
Засинай !... Котра  година ?
Час — у  лiжечко, та спати !--
Рано  вранцi  нам  вставати !
Спи, малюк  мiй,  засинай !
Спи, мiй  котик ! ...Баю—бай !

*******    / 4.07.2010 р. /