от Маши Вать

Лена Ануфриева
М и с т и к а (...надеюсь...)

(запись самостоятельно мыслящего электронного мозга со встроенной скрытой камерой типа "Маша Вать" от 13.07.20(?)...г.) 


Кабинет депутата от фракции "Имярек" Козаченко П.П.

10.00
 
Козаченко П.П. просматривает свежую прессу, попивая горячий кофе, и чему-то улыбается.

10.05.

Несмотря на сопротивление молоденькой секретарши в кабинет энергично (но с достоинством - прим. "М.В.") врывается пожилая женщина.

- Мама, ты?! Что случилось?! Что ж ты не предупредила, я бы встретил! Драстуйте, мамо!

- Нічого, синку. Я поки що усе можу сама. Доброго ранку, рідний...(целуются - прим."М.В.")

- Ну сідайте, сідайте, мамо...Розповідайте, як Ви...

- Я постою, синку. На хвилинку зайшла.

- Як так на хвилинку?!...щось сталось?...Ой мамо, не лякайте...

- Я чого приїхала...картопельки привезла, вареної. Зі шкуркою....ось.... Пам'ятаєш, як в дитинстві їли?...Ніколи було розносоли...картопля та молочко...та цибулька з олією...Пам ятаєшь?
 
- Так це Ви заради цього таку відстань долали? Мамуню, рідна, навіщо?...Хоча - так, смачніше нашої картопельки досі нічого не їв. Дякую Вам...

 - От і їжь. Посмакуй.....А пам'ятаєшь, Петрусю, як ти з хлопцями загравсь, коли ми усією сім єю картоплю копали, га?...
 
- ха-ха...пам ятаю, мамо...ой, як же мене батько тоді відлупцював...Каже, шпаною хочеш стати? і давай ременякою мене по всякому! Ха...

- Оцим ременякою, синку?

- Так, це він,з бляхою! Ха...ха!

- Ну тоді усе вірно. Батька вже нема, то я сама...На тобі, синку! І ще раз на! І знов на!...

- ...Мамо, що Ви робите?!...За що?!

- Мало він лупцював тебе, синку. То я добавлю...На!

Ось так. А тепер йди і пиши на мене в оці ваші...органи. У суд. Нехай мене та батька(посмертно) лишають прав на тебе, мою дитину. Бо їм краще знати, як тебе годувати треба було, як виховувати.
То маєшь право скаргу писати - то пиши.

10.20

Женщина вышла.

Депутат Козаченко давился варёной картошкой...

ПРИМЕЧАНИЕ. Две цитаты из электронной памяти: " - Девочка, ты чего хочешь: на дачу или чтобы тебе оторвали голову?"- из кинокомедии "Подкидыш";

"- А кто решит, кто чего достоин? - спросил Глава.

- Достойнейшие, - красноречиво сказал Красноречивый.

Человек Боя повторил:

- Достойнейшие! Прекрасное выражение.

- А кто будет решать, кто достойнейшие? - спросил Глава.

- Достойнейшие и будут решать. " -

из пьесы А Володина "Две стрелы"

 (- прим."М.В.")