Вона хотiла бути йому другом

Марина Са-Ба
Вона хотіла бути йому другом.
Таким,
           Щоб на нічний дзвінок не кривитися.
Він хотів бути її сенсом.
Таким,
           Без якого вона б не вижила.
Вона могла стати його берегинею.
Такою,
            Що б обіймала його у снах.
Він міг стати її болем.
Таким,
            Без якого вона б посміхалася...
Вона була його сенсом.
Таким,
            Без якого він не зміг.
Він був її другом,
           Що заважав їй жити.