Ашыкма йорэккэем. Песня

Зиннур Хуснутдинов -Водолей
Авылымнан чыгып киттем
Уртасында сэнэнен.
Нигэ синнэн киткэнэмнен
Син белэсен сэбэбен.

   Хаталар ясасан да,
   Гафyлэр yтенмэден.
   Бик сине яратсамда,
   Янмадын - тотэнлэден!

Авылымнан киткэн чакта
Озатып карамадын.
Мин яраткан чэчлэренне
Басмада тарамадын!

   Хаталар ясасан да,
   Гафyлэр yтенмэден.
   Бик сине яратсамда,
   Янмадын - тотэнлэден!

Мэнгелеккэ киттем синнэн
Йолдызларга юнэлеп.
Мэхэббэт дип яшэйсем юк
Сина башка инэлеп.

   Хаталар ясасан да,
   Гафyлэр yтенмэден.
   Бик сине яратсамда,
   Янмадын - тотэнлэден!

Ашыкма йорэккэем,
Yпкэм дэ талгын сула...
Шагыйрьлэрне яратмаган
Хатыннар данлы була!

   Хаталар ясасан да,
   Гафyлэр yтенмэден.
   Бик сине яратсамда,
   Янмадын - тотэнлэден!
   
         Лето 2000 года.

*Сэнэ - ел.