Н

Миша Шульга
Перш ніж ти скажеш у відповідь "НІ",скажу я тобі,
Що ніколи не пошкодую про щасливі ті дні,
В які разом любили і разом страждали,
Але що все так складеться цього ми не знали.
Пам"ятаєш всі обіцянки,дитячі розмови,
Про які я напевне не зможу забути ніколи.
Все було прекрасно,все було чудово,
Хочу час повернути щоб було це знову.
Хоч і часто сварились,але ж як ми любили,
Таке кохання в моїм серці просто так не зегине...
Пам"ятаєш фразу,в якій говорив що люблю?
Ти спитала "чи будеш зі мною?",я сказав,що БУДУ.
І серце одразу віддав я тобі,
А сьогодні у відповідь чую я НІ.
Так буде краще фраза твоя,
Але чи спитала мене чого хочу я?
Може я і дитина,але я розумію,
Що наше майбутнє,було тільки мрії...
Ці п"ять місяців для мене були найкращі в житті,
Не думав що кохання подаруєш мені...
Згадай цю фразу ЧУДО МАЛЕ,
А у відповідь чула,але ж твоє...
Але все це вирішиться в суботу оцю,
В якій ти говориш,а я лиш мовчу...