Слава

Сваргослав Крижаний Трон
Брате мій прийшов час помститись за наших дідів,
Ти чуєш крик, то боги кличуть нас через віки.
То в Луках Сварожіх, воїни підіймають прапор війни,
З нами батько Перун, з нами наші Арійськї боги!

Здригнється ворог, від удара сокири Перуна,
Зітхне з полегшенням, рідна Матінка-земля.
Знай без минулого майбутнього нема,
Слава Богам і тим героям, що віддали своє життя!

Ти такий як Я, ти теж славиш Сваргу,
Ти патріот істинній своєї країни,
Якщо ти йдеш шляхом віри та прави,
То ти мій брат, в цій боротьбі ми єдині!

Нехай зникнуть примари смутку та печалі,
Нас попереду чекають тількі перемоги.
Я ніколи не стану жидам покірним рабом,
Бо з нами в боротьбі наші рідні Боги!

Тож хай палає вогонь, наш осяює шлях,
Й ворог помре на наших списах та мечах.
Слава героям що загинуть у цій боротьбі,
Під стягами Перуна, по коліна в крові помираю й Я!

Велесе батько, діду Свароже, невже ви забули, що ми ваші діти,
Слово моє кріпке, віра моя- Віда, Я своєю кровю малюю руни перемоги.

Тризну по мені нехай співає Симаргл, Стрибог хай по полю розвіє,
Моє тіло померло але дух мій не загинув, відлітаю в Ірій, небо сінє!

-Ні ви незабуті ніколи, ми своїх дітей пом'ятаймо,
-Своїх вірних синів та дочок турбуємось й доглядаймо.
-Воїн хоробрий твій час прийшов, тебе кличе великий Перун,
-Воїном Перуна тепер станеш ти, ворогів нищіти разом з Богом Війни!

Тож смерть жидам і слава Слов'янським богам,
Я землю свою ніколи не віддам своїм ворогам.
Мої предки номерали щоб тут жили ми,
А не різна наволочь що знищює звичаї твої та мої!