Патрiот

Сваргослав Крижаний Трон
Нас чекає важка боротьба
Та у цій боротьбі ми єдині –
Ворогів б’є сталева рука.
Ми йдемо! Прапор наш жовто-синій!
Ми високо несем прапори!
Ми не звикли кайдани носити!
Брязкіт зброї – він нам до душі.
Ми брехнею по горло вже ситі.

Заморились від тої брехні,
Що крізь ллється на нас без зупину,
А у полі, де квіти росли –
Залишились самі полини.
Віру тут за ніщо продали.
І зневажили наші святині.
Прославляють найтяжчі гріхи.
І вмирають роди і родини.

Ми стаємо плечем до плеча
Чисте серце і Віра єдина
В Україну і в силу меча
Україна одна тільки мила
Нам не треба країни чужі
Батьківщину за гріш не міняєм
Не московити ми й не жиди
І своє ми походження знаєм.