Ater Incendium Темне Полумя

Сваргослав Крижаний Трон
Полум'я горить, в моїй душi, темним вогнем,
Пiд кригою столiтть, схована злiсть, знищiти Тебе!
Ти двi тисячи рокiв, смутку, брехнi й поневiряннь,
Хозяйнуєш на землi, кровавий тиран!

Темний вогонь горить у менi, Древнi Богi в менi живуть.
В моїх жилах, їх кров тiче, доки ми живi, вони не помруть!

Десь там, омрiяный край, горить темним вогем,
Кличе мене туди, голос з вiкiв.
Там вiйсько стоїть, то там буду й Я,
Сином Темного Полум'я!!!