Вкриваються рани сiллю

Марина Са-Ба
Вкриваються рани сіллю.
Полином заростає серце.
НавікИ зостаєшся біллю,
Криком, стогоном, смертю!

Звідсіля і до самих глибин
Прокладає дорогу вірність.
Я одна, ти поки що один...
Ось така незугарна дійсність.