Украине... украинцам

Натали Ромашка
(фото из Интернета)

Україна для тебе і мене,
Рідна ненька, прекрасна земля!
Де цвітуть чорнобривці і терен,
В позолоті під небом поля!

Де є гори, моря, терикони,
І квітучі яскраві сади,
Не існує для нас перепонів,
Ми - душа українських родин!

Нас єднають пісні і вистави,
І для танцю наснаги не жаль…
Із далеких хвилюючих давен,
Підіграє чарівно скрипаль!

Кущ калини, природу і вітер,
У душі своїй завжди храню,
Каже серце, що навстіж відкрито:
«Україно, тебе я люблю!»