Березня 30

Миша Шульга
Почну я цю розповідь з того ще дня,
День народження твоє,як вітав тебе я.
Пам"ятаєш 12 година пробила,
До тебетоді,ще подружка звонила.
Трошки з вітанням вона запізнилась,
Бо тоді ти зі мною лиш розговорилась.
Нам спілкуватися вдвох дуже добре було,
І ми закохались куди нас занесло?
Хоч і мало знайомі,але дуже щасливі,
Твої очі блистіли мої очі світили.
Я щось говорю,уже пів шостої ранку,
І так спілкувалися ми до світанку.
І найважливішим днем того часу і дня,
Стало березня 30 кохана моя...