Я, мабуть, таки збожеволiла

Ирина Опаляра
Я, мабуть, таки збожеволіла,
Що чекаю на тебе щовечора.
Сталось так, що десь мимо волі я
Загубилася між порожнечами.
Ти, самотній, десь іншою долею
Намагаєшься жити без спогадів.
Я молюся, щоб там, де гори є
Ти залишився під Його доглядом.
Щоб одного дня ти зумів знайти
Правду ту, що одна на світі,
Що веде туди, де є я, є ти...
Я живу за для тої миті.

08.07.2010

Фото из интернета