Молю

Ирина Опаляра
Бережи його, Боже, молю, бережи
В тім краю, де блукає, дорогу вкажи,
В тій душі, де порожньо, надію всели,
Серце зранене, втомлене, прОшу, зціли.
Бережи його, Боже, молю, бережи,
Що чекаю удома тихенько скажи,
Може спогади пам'ять його сколихне
І до мене крізь роки усе ж поверне.

08.07.2010