Червона калина. 3

Свирина Нинель Анатольевна 1
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
оооооооооооооооооооооооооо
           3.
…../ завершення /.

Люди  там  живуть  здоровi,
Бо  нема   « гнилої»  кровi  !
Там    чоловiкiв    немає
Жодного, що  “ випиває ”!
Нi  курцiв,  нi  наркоманiв !
Їх  свiдомiсть  не  в  оманi  !
Тому  сильне  та  здорове
Їх   насiннячко   чудове  !
Чоловiча  стать  людини
Гордiсттю  є  в  тiй  країнi !
Серед  них    всi   є  могутнi !
Дiтки   їх  то  є  майбутнє
У  чудовiй   тiй  країнi,
Яка  зветься :  УКРАЇНА !
Там  талановитi   дiти !
Кожен  може  проявити
Свої  здiбностi , таланти,
Бо  нащадки  є  Атлантiв !
Всi   країни  поважають,
Добрiї  стосунки   мають
Зi   славетною   країною !--
З  молодою   Україною !....”--
Довго —довго   шепотiла
Листячком  калина  мила.....
Звiдки  ж  це  вона  все  знала ?--
Вишня  їй  розповiдала....
Ну, а  тiй  --нашепотiла
Подруга — берiзка  бiла....
Ну, а  тiй  розповiдала --
Пташка, що  туди  лiтала !....

P.S. Мрiї  всi  збуваються!....
Якщо    добре    дiється !
ОБОВ”ЯЗКОВО !!!

*******   / 5.07.2010 г. /