Ренклодки

Олег Омелянчук
Червиві сливи достигають дуже рано
І так спішать комусь потрапити до рота.
Та стиглість їх - породження обману.
Який ЩЕ там нектар? Де ВЖЕ та, в біса, цнота?

Вони - надкусані - лежать, оно, в багні...
Це ж я про сливи, хіба ні?