MM28 линва

Василь Роман 2
!...вистави не буде, якщо ти не
замкнеш двері на ніч...!
                Oeri

міні міни 28

нетлінне тло
бо тільки тіло тлінне -
усім на зло
ідеш життям по линві
тонкій прямій
тремтячій як колиска
і крок на ній
в земнім тяжінні стиску
і в рухах рук
що крилами тріпочуть
де чути «кру»
поміж чужої ночі