Безсоння

Светлана Мулюкова
За зорепадом зірваних надій,
Одвічними вітрами йде безсоння.
Душа не спить, не вгомонитись їй,
Не розірвати їй ночи бездоння.

Приспів: Загоються всі рани у душі,
         Заплутаються у земне тяжіння.
         Проллються наді мною всі дощі,
         Чекаючи безмовного прозріння.

Не втримаю того, що промине,
По частці назбираю тихий спокій.
Крильми свїми день, врятуй мене!
Ніч по між нами ще за кілька кроків!

Приспів: Загоються всі рани у душі,
         Заплутаються у земне тяжіння.
         Проллються наді мною всі дощі,
         Чекаючи безмовного прозріння.

До рівноваги тисяча причин,
Дай, Боже мені сили, щоб не впасти.
Хай на губах гірчить любов-полин,
Вона моя! Її не можна вкрасти!

Приспів: Загоються всі рани у душі,
         Заплутаються у земне тяжіння.
         Проллються наді мною всі дощі,
         Чекаючи безмовного прозріння.