Навiщо?..

Светлана Мулюкова
Твоє ім`я у моїх молитвах,
Крізь спогади летять розлуки хмари...
Журба, чи блиск у лагідних очах,
Любов жива, чи може то примара?..

Приспів: Навіщо я розпалюю багаття?
         Палає наша ніч і кожен час...
         Вдягну самотність, як весільне плаття,
         І стриманість свою замість прикрас!

Моя любов, як янгол у душі,
Як білий птах надії і терпіння.
Загоює всі рани і жалі,
З глибин душі виймаючи каміння.

Приспів: Навіщо я розпалюю багаття?
         Палає наша ніч і кожен час...
         Вдягну самотність, як весільне плаття,
         І стриманість свою замість прикрас!

Бринить росою мій до тебе шлях,
Плутає десь доріжками барвінку.
Я зрозуміла жаль в твоїх очах,
Запізно вже, ти іншу взяв за жінку.

Приспів: Навіщо я розпалюю багаття?
         Палає наша ніч і кожен час...
         Вдягну самотність, як весільне плаття,
         І стриманість свою замість прикрас!