Христос Воскрес! Воiстину Воскрес!

Наталя Мазур
Прийшов на грішну землю Божий Син,
І смерть за нас прийняв лиш  Він Один.
Вздоровлював народ  і лікував,
Сам Божий Син людей Своїх спасав.

Ми грішні всі, запеклі і брудні,
Але Христос сказав гріхові: «Ні!»
Принесений у жертву Божий Син,
То значить, що усіх Господь простив.

Помер Він на хресті, бо люд  розп’яв,
Та Ангел зично в третій день звіщав:
"Звершилося найбільше  із чудес!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!"

Заповнює нас радість у душі
Христа Святого славимо усі!
Слова хваління линуть до небес:
"Христос Воскрес! Воістину Воскрес!"