Вакуум

Наталя Мазур
Гнітить  суєта,  марнота  і  розмови  не  щирі,
Хоча,  на  поверхні,  ти  з  кожним  знаходишся  в  мирі.
Потрібно  б  заснути,  але  наступає  світанок,
І  просить  душа  розірвати  сталевий  серпанок.

Та  то  не  серпанок,  то  сірая  хмара  із  суму.
ПонАд  горизонтом  дивлЮся  і  думаю  думу.
Холодна  самотність  тривожить  своїм  завмиранням.
Охоплює    тугою  і  неймовірним  стражданням.

Дивлюся  довкола,  там  вакуум,  вакуум,  вакуум…
Та,  Господи  мій,  я  за  нього  Тобі  щиро  дякую.
Вже  й  друзів  не  стало,  їх  західний  вітер  розвіяв.
Залишились  поруч    лиш  віра  моя  та  надія.