Укра но

Сергей Козырь
Я живу на Україні, бо я Українець.
Я живу на Україні, де цвіте барвінець.
Там де мати колискову співала мені,
Там де трави завжди цвіли повесні.

Україно кохана! Ти ненька моя!
Можливо буваю нестерпним і я.
Удвох завжди з тобою ми.
Цвітуть дерева і сади.

Кохаю шелест твого вітру.
Твої ліси, гаї та квіти.
Твою осіннюю журбу.
Україно! Твої ми діти!