Прощай

Миша Шульга
Скажу я прощай і більше нічого,
Бо більше говорити я просто не можу.
Мені дуже важко розтаватись з тобою,
Бо серце моє ти забрала з собою.
Говорила не повернеш його ти ніколи,
А тепер відчуваю що воно вже на волі.
Навіщо відпустила,навіщо скажи,
Я знаю щасливою була так ти.
Перше прощай,перше кохаю,
Що буду робити без тебе не знаю...