love is...

Сидни Вишес
love is інколи ніколи
знову так багато болі
плями сперми,плями крові
на старих скрипучих сходах
алкоголь вбиває втому
знов знайомства випадкові
дуже треба вбитись кайфом
спати цілі вихідні
вечір.віскі.гумка з лаймом
потім встати і піти