Котився клубочок...

Светлана Мулюкова
Ой, мій тату, таточку,
Почитай-мо казочку:
Про вовка зубатого,
Діда бородатого.

Приспів: Котився клубочок,
         Зачепився за кілочок,
         Чи у лісі, чи в гаю,
         Слухай казочку мою!

Про ведмідя доброго,
Хлопчика хороброго.
Про бабусеньку стареньку,
Про її гусей гарненьких.

Приспів: Котився клубочок,
         Зачепився за кілочок,
         Де той ліс, де ті гаї,
         Люблю казочки твої!