Дух

Катрина Ванелли
Він приходить під покровом й дня, і  ночі ,
Приносячи з собою цвіт смертельний
І робить  завжди він це все охоче
Цей ворог Бога – дух  пекельний.

І він затягує, опутує, терзає
Допоки  не відчую біль страшенний
Але одну він річ таки не знає,
Що Бог зі мною! Я спасенний!