Воин

Катрина Ванелли
Тепер Він тут. На краю світу.
Він – Воїн світла і добра.
Його єдиний супутник – вітер.
Назад дороги вже нема.

Його рука трима  меч долі,
На грудях - древній амулет.
Сьогодні  зло ще на престолі,
А завтра – в  пошуках планет.