8То

Александр Воскобойник
То сніг, то дощ, то капає з дахів...
То зграя бігає маленьких дітлахів.
То гарно дуже, а то дуже тихо.
То дуже добре, раптом жалюгідне лихо.
То настрій добрий, хочеться літати.
То ні в кого таке щось запитати.
То я прийшов, то ти кудись ідеш.
То як, скажи будь ласка, це збагнеш.