Занадто багато значиш...

Сергей Прыйма
До ніг упаду, достатньо?
З сльозами тобі чи без
Невже це і є кохання
І голос немовби щез

Невже цьому назва - щастя
Не так я собі малював
Десятки стражденних років
Невже лиш на тебе чекав?

До ніг упаду, ти бачиш
Коліна вже збиті в кров
Занадто багато значиш
Ти в слові отім - любов