Колискова вiд орелi

Светлана Мулюкова
Де шумлять дубки веселі,
Йшла з прогулянки старенька.
Відпочити на орелі,
Вона сіла, як маленька.
Дай-но, хоч посиджу трішки,
Щоби якось відпочити.
Ледве-ледве ходить пішки,
Поруч лаву ніде стріти.

ПРИСПІВ: Швидко день Божий минає,
                Стало тихо навкруги.
                А ореля їй співає,
                А ореля їй співає,
                А ореля їй співає,
                Про кисільні береги.

Щойно сіла вайлувато,
Тихо рипнули орелі.
Пригадала запах м`яти,
І дитинство у оселі.
Скрип… та скрип… немає страху,
Тільки хустку поправляє,
В`ється сон над неї птахом,
І вона собі дрімає.

ПРИСПІВ: Швидко день Божий минає,
                Стало тихо навкруги
                А ореля їй співає,
                А ореля їй співає,
                А ореля їй співає,
                Про кисільні береги.


По мотивам стихов Олеси Улыбышевой
http://stihi.ru/2009/11/25/6416