Soldier of Fortune - Deep Purple... Sold dier...

Людмила Бенёва-Колегова
Рецензия на «Soldier of Fortune - Deep Purple» (Валентина Монахова)

Sold-dier - как явно и страшно скрыта суть.
Sold-dier - смерти в глаза заглянуть.
Sold-dier - уйти, как Ури - навсегда.
Sold-dier - чтоб Леты сомнулась волна.
"A soldier of fortune" - It's tune for you.
"A soldier of fortune" - I know...Do You?...
Red blood turns to "Purple" - the Lethe's so "Deep"
I can't hear the sound...but I see the Myth.

Sol'dier - Ashley won't come to me...
Sol'dier's soul - ash's burning me...
Sol'dier - Ashley won't come to me...
Soldiers' souls want come to me.