Гнеться г лка до долу

Вика Максименко
Гнеться гілка до долу,
Мати пісню співає
І летить ота пісня
Через моря,океани
Ось вертається син,
Обійма його мати
Він цілує їй руки,
Пригортає до себе,
І говорить він з нею
Ніжно,тихо очима
Мати слово сказала:до хати,
І зайшовши до хати,
Сіли тихо до столу.
Чарку випив вина,
І пішов спочивати.
Мати глянула в очі,
І знову співати
До саду пішла.