Eric Patrick Clapton, Tears In Heaven

Алексей Кривомазов
Larmoj en cxiel’ (nekantebla versio)

Cxu vi konus mian nomon,
Se mi vidus vin cxiele?
Irus vi la saman homon,
Se mi vidus vin cxiele?
Forta mi ja devas esti ade,
Ekster mi iras la cxiel’ pade.

Cxu vi tenus mian polmon,
Se mi vidus vin cxiele?
Cxu vi levus min en holmon,
Se mi vidus vin cxiele?
Mi ja trovos mian vojon tra la cxiuj baroj,
Cxar ne povas resti tie, en cxielaj maroj.

La tempo povas humiligi,
La tempo povas genufleksigi,
La tempo povas senrevigi,
Oni petegos,
Plorante petegos!

(Instrumentado)

Ekstere de la pord’
Ekzistas paco kaj, mi certas, bel’,
Mi scias ke akord’
Faros por ke ne estu larmoj en cxiel’.

Cxu vi konus mian nomon,
Se mi vidus vin cxiele?
Irus vi la saman homon,
Se mi vidus vin cxiele?
Forta mi ja devas esti ade,
Ekster mi iras la cxiel’ pade.

Forta mi ja devas esti ade,
Ekster mi iras la cxiel’ pade.