Black Sabbath, Sweet Leaf

Àëåêñåé Êðèâîìàçîâ
Kara foli’

Bonege!
Cxu vi auxskultos?

Kiam ekkonis mi vin per fum’,
Mi ne konsciis, subite ‘bum!!’
Nun mi ne povas forgesi vin,
Sercxante vin, gxis tuta fin’!

Ho, kara foli’, mi amas vin!

Vi konatigis min kun mi mem
Kaj povas gxeni neniel problem’
Malgaje drivis mi tra la viv’,
Sed gxoje nun kaj fekeg’ al rif’!

Hej, provu! Fumetu iom!

Kutimaj homoj ja stultas tro,
Tabuoigas… Por kio kaj pro?
Vi simple lumas kiel nova kred’
Kaj estu bona, kanaba pred’!

Ho, kara foli’!
Sercxante vin, gxis tuta fin’!
Mi amas vin, vi scias!