де торем дэ амартиам

Ромцьо Левченко
де торем дэ амартиам
квидэрэ негом перабиле
видэчере беталио нагулэ
нагулэ нагуэ нагулэ
гаудеам рере хис сатиам

виде ромэлам ното
оли нарару вэм
санно критам перастрэ
окалэ норим сноп ре мэло

вираченцэ огнэ потэним
бэлим сном рарэм
квит наго мартиас рецет

сливэли ввэли орем
плес битерэ пронимо
капэрэ орто наксэм