Кохай мене...

Настоящая Фиалка
До тебе я вірила в казки,хотіла,щоб все як у людей...
Зараз я просто тебе люблю... ніжно шалено...
Колись для мене вітер був вітром...
А зараз я відчуаю лише тебе.
Коли долонь торкаються краплі дощу...
Коли ніч краде сон...
Коли вітер приносить невідомо звідкіля твій запах...
Коли я перестала відчувати...
Коли я почала жити тобою...!
Вічність ніколи не подарує нам щастя,
Тож давай любити якомога більще сьогодні!
Не думай про завтра...просто доторкнись...просто поцілуй,
Щоб я очманіла від ніжності...
Просто відчуй моє тіло на смак...
Просто відчуй мою душу...
Доторкнись до неї...вона чекала на тебе все життя, тож не зволікай...
Кохай мене...