Люди квiти. 2

Свирина Нинель Анатольевна 1
********************
           2.
/ Українська  казка /.
..../ завершення /

Нi  метелик, а  нi  птах !
Дуже  гарнi ! Дуже !!! Ах !
Замiсть  нiжок — двi  стеблинки:
Нiжнi , гнучкi , як  травинки .--
Ними  мiцно  крiпляться .
Оченятка  ж  дивляться
З  серцевини  квiточки --
На  тичинцi — ниточцi .
На  стеблиночках — листочки ;
Вони  теж, як  тiї  очки ,
Можуть  бачити  усе ....
Вiтер  квiточку  несе,
А  вона  в  повiтрi  начє
“Плаває”.....Навколо  бачє ......
Плавнi  рухи  пелюстками....
Зачаруєшся  квiтками !
Пьють  же  раннiшню  росу ....
Цю  небачену  красу
На  Землi  ти  не  зустрiнеш !
Може, коли  в  сон  поринеш .....
А  спiлкуються  вони
Й  на  великiй  вiдстанi ....--
Тоб-то  так : телепатично .
Для  людини  це  не звично .
Але  ж  звуки  мелодичнi
Створюють  вони  фiзично :
Пелюстками  ледь  махають.--
Вiтер, начє,   виробляють.....
“Вiтра  музика”  чудова !!!
Квiти—люди  кольоровi :
Жовтi , розовi , блакитнi ....
Люди — квiти  дуже  спритнi !
Одне — iнше  опиляють...
Iз   насiння — дiток  мають....
Живуть  дружньо   вони  в  мирi !
То  ж  не  так,  як  люди—звiрi :
Що  гризуться,як  собаки !
Люди — квiти ---  навпаки !....
Мiсто  є — чудовим  краєм !
Називають  його  Раєм .
Людям—звiрам  не  дiстатись
Тiй  країни! Й  не  дiзнатись --
Де  знаходиться  те  чудо !--
Рай—країна  й  Квiти—люди !...”

P.S.Справедливi   є  Закони !
Кожен  Мир  є  в  охоронi
Вiд  втручання  iншого .
Також  i  вiд  нашого …..
Тому  й  досi  на  Землi
Лише  бачим  «кораблi»
З  iнших, начеб-то  планет .
Iнформацiї  в  INET
Про  “прибульцiв”  є  багато .
Але  ж  треба  пам”ятати ,
Що  життя  Мирiв  занадто
Дуже — дуже  вiдрiзняється !
Тому  й  не  перетинаються,
А  живуть  собi  окремо
Мешканцi  мирiв .....  Система
Всих  Законiв  Космосу  з  вiдколи
Не  порушиться   нiколи !....
Мудра  Матiнка—Природа !

*******      / 16.07.2010 р. /