Щастя...

Татьяна Доценко
Свіжість ранку ...Сходу сонця щастя...
Не в силах серце втримати в собі...
І лине тая радість, мов причастя,
У пісні, що належить лиш тобі...

А ти замріяно по березі ступаєш,
Збираєш краплі сонячні, ясні.
І разом з хвилями морськими поспішаєш
Своє тепло подарувать мені...