Taking back my skin

Лидия Тарнавская
Taking… Taking back myself, my skin.
Fragile – is to lose and win.
Taking…
My fragile boat….
Breaking
My life for short.
Naked… Little fragile girl.
Raining… Bitter sugar-salt.
Faded…
I’m your love for short.
Raided…
Never grab your boat.