Dio, Holy Diver

Àëåêñåé Êðèâîìàçîâ
Subakvisto

Subakvisto,
Jam de longe vi estas sub la akvo en nokt’.
Ho! Nun vi estu la vokt’!

Trovu liston
Trovu liston de pekoj  katene en sin’,
Tiel oni benas ja vin!

Vi sekigu vin!
Subakvisto

El mallumo
Malbonsigne rigardas okuloj de acx’,
Kaj ne tro bonas la vacx’.

Prenu sumon
Prenu sumon de cxio neplacxa al gxi,
Iloj de bon’ kaj sagxig’.

Vi sekigu vin!
Sekigu vin!

Mensogo el miel’
Ne povas esti  ver’!
Eterne per cxiel
Turnigxas viv‘ kaj fer’!

Subakvisto
Vi estas stelo de la vesper’!
Kaj estu viva esper’!

Trovu liston
Jen okupo vana, sed instigu vin mem,
Baldaux ne estos la prem’!

Subakvisto,
Jam de longe vi estas sub la akvo en nokt’.
Ho! Nun vi estu la vokt’!

Trovu liston
Trovu liston de pekoj  katene en sin’,
Tiel oni benas ja vin!

Vi sekigu vin!
Subakvisto