Сьогодн

Миша Шульга
Сьогодні ти вже можеш забути мене,
Шукати нове життя й цінувати що є.
Сьогодні можеш забути всі ті слова,
Які ти любила й які говорив я.
Сьогодні не буде вже того дзвінка,
Який ти чекала кожного дня.
Сьогодні не буде тої фрази люблю,
Якої чекаєш,але я не скажу.
Сьогодні закінчилась наша любов,
Яку не повернеш,але хочеться знов.
Сьогодні ми з тобою не будем ніким,
Але хочеться бути для тебе близьким.
Сьогодні я піду,й не повернуся ніколи,
Мене ти забудь,бо з мене доволі.