Я знаю

Миша Шульга
Я знаю буде литися сльоза,
Я знаю не зупинеться вона,
Я знаю,що вона не через мене,
Я знаю не заміню Андрія я
Я знаю досі він любов твоя,
Я знаю що він є,
Я знаю що він буде,
Я знаю серце твоє,його не забуде,
Я знаю щасливою будеш ти,
Якщо забудеш мене назавжди...