Нудьга

Алина Шуйская
Я знову тут.
Стою.Поклала
Тривожні лікті по кутах.
Перед очима волохатий
Кружляє дим.А на стінах
Огидний жовтий червоніє.
Ми не побачимося більш.
Твої смарагдові мовчали.
Мої - не чутну ніжність скрізь.
Нудьга нас тихо милувала...
Та всеж я пилкою була!
Її не чула,відганяла,
А ти признав:
"Так,є вона."
Тоді вже лячно трохи стало.
І кошту пристрасті нема.
Твої смарагдові мовчали...
Нехай і ніжність скрізь була.