Nepotica

Танифер
Maricica, Maricica!
Esti draguta, esti frumoasa.
Parс-ai fi o floricica
De pe un camp de flori aleasa.

Esti mandruta si desteapta,
Sprintena si veselica.
Esti asa cum isi asteapta
Mama fiul sau, ori fiica.

Iti dorim copila draga
Sa cresti mare, sa infloresti,
Fie-ti casa-lumea intreaga,
Sa ai totul ce doresti.