Збулось омрiяне

Анатолий Мельник
Збулось омріяне! В моїх обіймах ніжних   
Творила ти гармонію життя.   
Згасали ліхтарі, гули джмелі у вишнях,   
А ми будили пошепки буття!   

Твоїх гарячих вуст терпкі на смак щедроти,   
Твоїх ласкавих рук безмовний зойк і рух,   
І пестощі, і сміх, і сльози, і турботи,   
І безтурботність - все захоплювало дух.   

Омріяне, освячене збулося!   
У хвилях лагідних твого волосся   
Я захлинався, але ж плив і плив...   
У вишнях білосніжних,   
У хащах снів і слів,   
Кохання нашого щастливий линув спів!