Cancelled order

Тамила Вергелес
Міняю я пейзажі за вікном
І пори року
Вважаю вже примарним сном
Жаданий спокій
Торкнутися гарячих рук
Я не можу
Тебе у вихорі розлук
Не знахожу
Замовлення на щастя знов
Згубила пошта
Бо на некуплену любов
Бракує коштів...

14.05.2007