Так шкода - ангел не завжди...

Тамила Вергелес
Так шкода - ангел не завжди
З тобою поруч.
Не озираючись іди -
Звертай праворуч.
І більше думати не смій
Про те, що зранку.
Ти - не кохана, для стихій -
Завжди коханка.
Це був удар. Іще один.
Хай ненароком
Ще хтось накрав твоїх хвилин,
Повільних кроків.
Так шкода - ангел не завжди
Почути взмозі.
Не озираючись іди -
Не вір тривозі.

19/05/2008